why we should watch Rudolph the Red-Nosed Reindeer

Sure, here are the answers to most asked Questions Kids Always Ask about Rudolph the Red-Nosed Reindeer trivia questions for kids:

why we should watch Rudolph the Red-Nosed Reindeer
  1. What is Rudolph’s special ability? Answer: Rudolph’s special ability is his luminous red nose, which he uses to guide Santa’s sleigh on Christmas Eve.
  2. Who is Rudolph’s father? Answer: Rudolph’s father is Donner.
  3. What is the name of the elf who wants to be a dentist? Answer: The elf who wants to be a dentist is named Hermey.
  4. What is the name of the prospector who helps Rudolph? Answer: The prospector who helps Rudolph is named Yukon Cornelius.
  5. What is the name of the reindeer who is the coach for the Reindeer Games? Answer: The reindeer who is the coach for the Reindeer Games is named Comet.
  6. What is the name of the deer that Rudolph befriends at the Reindeer Games? Answer: The deer that Rudolph befriends at the Reindeer Games is named Fireball.
  7. What is the name of the Jack-in-the-Box who finds himself on the Island of Misfit Toys? Answer: The Jack-in-the-Box who finds himself on the Island of Misfit Toys is named Charlie.
  8. What is the name of the talking snowman who narrates the story? Answer: The talking snowman who narrates the story is named Sam.
  9. What is the name of the snow monster that Rudolph and his friends encounter? Answer: The snow monster that Rudolph and his friends encounter is named Bumble.
  10. What is the name of the island where misfit toys go to live? Answer: The island where misfit toys go to live is called the Island of Misfit Toys.
  11. What is the name of the bird that Hermey and Rudolph encounter on their journey? Answer: The bird that Hermey and Rudolph encounter on their journey is not named.
  12. What is the name of the train that takes Rudolph and Hermey to the Island of Misfit Toys? Answer: The train that takes Rudolph and Hermey to the Island of Misfit Toys is not named.
  13. What is the name of the character who wants to be a dentist? Answer: The character who wants to be a dentist is Hermey.
  14. What is the name of the character who is the head elf? Answer: The character who is the head elf is not named.
  15. What is the name of the character who is the foreman of Santa’s workshop? Answer: The character who is the foreman of Santa’s workshop is not named.
  16. What is the name of the character who is the coach of the Reindeer Games? Answer: The character who is the coach of the Reindeer Games is Comet.
  17. What was Hermey’s problem that caused him to stand out from the other elves? Answer: Hermey wanted to be a dentist instead of making toys.
  18. What is the name of the character who is the narrator of the story? Answer: The character who is the narrator of the story is Sam the snowman.
  19. What does the Misfit Elf want to be instead of a Santa Elf? Answer: The Misfit Elf wants to be a dentist.
  20. What was the name of the bird that Hermey and Rudolph encounter on their journey? Answer: The bird that Hermey and Rudolph encounter on their journey is not named.

Do let us know what we missed.

https://freshnws.com/rudolph-the-red-nosed-reindeer/

https://en.wikipedia.org/wiki/Rudolph_the_Red-Nosed_Reindeer

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x